Borås-Fristad SK

Schack

190923

Torsdagens matchresultat är nu införda, se KM-sidan.

På torsdag 27 september med start kl 18.30 har vi utbildning i öppningsspel under vår första TEMA-kväll (av totalt 3) under hösten. Vi startar med franskt och visar på tankar kring öppningen, och sedan får du spela en turnering, med de första dragen givna, och se om det är en öppning som passar dig. Du är varmt välkommen!
Vill du spela lagtävling 6 september? Under klubbkvällen den 27:e september passar vi på att höra vilka som vill spela med i Västgöta Cupen 6 oktober i Alingsås. Laget består av fyra spelare. Anmäl ditt intresse under klubbkvällen eller sms till Margareta, 0705- 97 70 33, ifall du inte kan komma den 27:e september. Under klubbkvällen kommer laget tas ut. Styrelsen behöver ta beslut utefter hur intresset ser ut. Anmälan behöver vara inne senast 30 september.
Till Distriktsserien har beslut (6 september) tagits om att delta med ett lag. Speldagarna är 27 oktober, 24 november och 9 februari. Det spelas två partier per sammandrag. Vi behöver utse en lagledare, som i sin tur beslutar vilka som deltar i laget. Laget består av fyra spelare.

23 sep 2018

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)